Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » KDV Delft

Een gezellig KDV in Delft

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel en leuk KDV in de omgeving van Delft, kunt u wellicht eens een kijkje komen nemen bij Kinderdagverblijf Floddertje. Wij zijn gevestigd aan het Adama van Scheltemaplein 97 in de wijk Voorhof in Delft. Kinderdagverblijf Floddertje is een gezellig kinderdagverblijf voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Als kleinschalige kinderopvang richten onze professionele en enthousiaste leidsters zich volledig op de behoeften van uw kind.

Op zoek naar een KDV in Delft? Ga voor de professionaliteit van de specialist

Bij Kinderdagverblijf Floddertje werken we uitsluitend met gediplomeerd personeel. Op die manier garanderen wij u de vakkundigheid en veiligheid die u graag wenst van een KDV in de omgeving van Delft. Daarbij werken wij altijd aan de hand van ons deskundig opgesteld pedagogisch beleidsplan, waarin we precies hebben opgenomen hoe wij veiligheid en kwaliteit garanderen. Wij vinden het namelijk vooral van groot belang dat ieder kind zich bij ons op het gemak voelt. Samen werken we vervolgens aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij werken met een verticale groep

Bij Kinderdagverblijf Floddertje werken we met een verticale groep, wat betekent dat we kinderen van 6 weken tot 4 jaar bij elkaar in één groep hebben. Wij stimuleren graag de omgang met andere kinderen van verschillende leeftijden. Samen kunnen de kinderen diverse activiteiten ondernemen, zoals spelletjes spelen, zingen en knutselen.

Maak een afspraak en kom bij ons langs

Wilt u meer informatie over onze KDV in Delft, bijvoorbeeld over de kosten van onze kinderopvang of over de mogelijkheid tot flexibele opvang? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Heeft u vragen aan Kinderdagverblijf Floddertje? Dan kunt u ons ook bellen. Aarzel niet dat te doen! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 015 256 74 19.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje