Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Kindercentrum Delft

Al meer dan 25 jaar is Kinderdagverblijf Floddertje het meest gezellige kindercentrum in Delft! Deze kleinschalige kinderopvang, te vinden in de wijk Voorhof in Delft, wordt dan ook met veel passie gerund. Ons doel is dan ook: “Ieder kind een fijne, liefdevolle tijd bezorgen tijdens zijn of haar verblijf bij Floddertje”. Met onze huiselijke sfeer zal uw kind zich dan ook al snel thuis voelen!

Kinderdagverblijf Floddertje: een kindercentrum in Delft dat met u meedenkt

Bij Kinderdagverblijf Floddertje streven wij naar nauw contact tussen de ouders/verzorgers en onze leidsters. Op deze manier kunnen wij ons programma en de aanpak aanpassen naar de wensen van uw kind. Wij hanteren ons eigen programma, maar houden rekening met onder andere de slaap- en eetritmes van uw kind. Op deze manier hoeft hierin niet zoveel voor hen te veranderen, en kan het kind zich volledig focussen op zijn of haar ontwikkeling. Daarnaast houden wij ook een schriftje bij, waarin wij de dagbesteding van uw kind noteren.

Naast de standaardopvang kan u tevens bij ons kindercentrum in Delft terecht voor een flexibele opvang. Hierover denken wij graag met u mee! Dit kan bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Wanneer u graag wisselende dagen wilt indienen. Dit dient wel maximaal één maand van tevoren te worden aangeleverd (anders is opvang niet gegarandeerd).
  • Voor de regelmaat van uw kind, is het van belang dat u minimaal 1 vaste dag van de week gebruikmaakt van de opvang.
  • Bij flexibele opvang is het ook mogelijk om voor een halve dagopvang te kiezen (van 7:30 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00 uur).
  • Extra dagen, dagdelen of avonden buiten de vaste dagen (avonden in overleg).

Interesse in Kinderdagverblijf Floddertje?

Wilt u meer weten over ons kindercentrum in Delft? Dan bent u altijd welkom bij ons kinderdagverblijf! Wij heten u graag op afspraak welkom voor een rondleiding. U kan hiervoor bellen naar 015 2567419.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?