Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home ยป Kinderdagverblijf Voorhof Delft

Kinderdagverblijf Voorhof Delft

Bent u op zoek naar een goed kinderdagverblijf in de wijk Voorhof in Delft? Kom dan eens langs bij Kinderdagverblijf Floddertje! Deze huiselijke opvang is te vinden aan de Adama van Scheltemaplein, waar u uw kind met een gerust hart naartoe kan brengen. Kinderdagverblijf Floddertje wordt dan ook al sinds 1989 met veel liefde gerund, waardoor de leidsters met veel ervaring en passie te werk gaan.

Waarom kiezen voor Kinderdagverblijf Floddertje in de Voorhof te Delft?

Kinderdagverblijf Floddertje helpt u graag bij de ontwikkeling en groei van uw kind. Hiervoor heeft het deskundige team in samenwerking met de oudercommissie een pedagogisch beleidsplan opgesteld, welke twee keer per jaar wordt bekeken en waar nodig bijgesteld. De belangrijkste opvoedingsdoelen die Kinderdagverblijf Floddertje stelt zijn:

  • Emotionele veiligheid geven;
  • De mogelijkheid geven tot persoonlijke ontwikkeling
  • Sociale competenties ontwikkelen;
  • In een verticale groep leren socialiseren.

Hierbij wordt ook per kind rekening gehouden met zijn of haar tempo, zodat hij/zij zich op een fijne manier kan ontwikkelen.

Meer weten over Kinderdagverblijf Floddertje?

Wij nodigen u en uw kind graag uit bij Kinderdagverblijf Floddertje in de wijk Voorhof in Delft. Over de week hebben wij ongeveer 60 kindplaatsen, waarbij een maximum van 12 kinderen per dag bij 2 leidsters, en 15 kinderen per 3 leidsters geldt. Bij lekker weer gaan wij er ook regelmatig naar een speeltuintje of naar de kinderboerderij in de Voorhof in Delft. Daarnaast biedt ons kinderdagverblijf leuke activiteiten aan, waardoor uw kindje spelenderwijs wordt voorbereid op de overstap naar de basisschool. Wilt u meer over ons weten? Bel ons dan gerust met 015 2567419.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje