Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Verticale kinderopvang Delft

Verticale kinderopvang Delft

Bent u op zoek naar een verticale kinderopvang in Delft? Dan bent u bij Kinderdagverblijf Floddertje aan het juiste adres! Wij zijn te vinden aan het Adama van Scheltemaplein 97 in de wijk Voorhof in Delft. Ons doel is: ieder kind een fijne, liefdevolle tijd bezorgen tijdens zijn of haar verblijf bij Kinderdagverblijf Floddertje. Met onze deskundige leidsters en huiselijke sfeer zal uw kind zich dan ook snel thuis voelen!

Waarom kiezen voor een verticale kinderopvang in Delft?

Bij onze kinderopvang werken we met verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van diverse leeftijden, van 6 weken tot 4 jaar, in één groep zitten. Hierdoor leren de kinderen om te gaan met andere kinderen van diverse leeftijdscategorieën, en kunnen zij elkaar ook veel leren! Voor het behouden van de regelmaat, wordt er bij Kinderdagverblijf Floddertje gewerkt met een “vast programma”. Daarnaast wordt er bij alle kinderen rekening gehouden met de individuele voedings- en slaapschema’s. Wanneer het ritme van het kind thuis anders is, dan wordt hiermee rekening gehouden.

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf in Delft, waardoor de verticale kinderopvang eenvoudig kan worden gepersonaliseerd. De groep bestaat dan ook uit maximaal 15 kinderen bij de aanwezigheid van 3 leidsters. Wij werken graag samen met de ouders/verzorgers van het kind, zodat we het kind op een positieve manier kunnen stimuleren en steunen in de verdere ontwikkeling.

Meer weten over Kinderdagverblijf Floddertje?
Wilt u meer weten over de werkwijze betreffende verticale kinderopvang van Kinderdagverblijf Floddertje in Delft? Neem dan een kijkje in het pedagogisch beleidsplan! In samenwerking met de oudercommissie is dit plan opgesteld. Heeft u hier nog vragen over, of wilt u uw kind aanmelden? Dan kan u bellen naar 015 2567419.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje