Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Kinderopvang Voorhof Delft

Kinderopvang Voorhof Delft

Kinderdagverblijf Floddertje is een kinderopvang in de wijk Voorhof in Delft dat de huiselijke opvang biedt die u voor uw kind zoekt! Dit kleinschalige kinderdagverblijf wordt al meer dan 25 jaar als familiebedrijf gerund, waardoor de drie leidsters al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn. En dat merkt u ook aan de werkwijze van Kinderdagverblijf Floddertje!

De leukste kinderopvang in de Voorhof te Delft!

Wij werken bij Kinderdagverblijf Floddertje met leuke en leerzame thema’s, waarbij de activiteiten worden aangepast naar dit specifieke thema. Op deze manier leert uw kind spelenderwijs en vormt hiermee een goede basis voor de overstap naar de basisschool. Het meest belangrijke uitgangspunt van ons huiselijke kinderdagverblijf is dat het verschil tussen thuis en de kinderopvang zo klein mogelijk wordt gehouden. Hierdoor wordt voor elk kind een persoonlijke en passende aanpak gecreëerd. Om dit te kunnen verwezenlijken, gebruikt Kinderdagverblijf Floddertje vijf pedagogische middelen:

  • De relatie tussen de leidster en het kind;
  • Zowel binnen als buiten spelen (zo gaan wij bij lekker weer bijvoorbeeld naar de speeltuin in de Voorhof);
  • De verticale groep met diverse leeftijdscategorieën;
  • Diverse activiteiten aanbieden;
  • Voldoende speelmateriaal.

Met deze middelen streven wij naar het verwezenlijken van diverse opvoedingsdoelen, die wij in samenwerking met de oudercommissie hebben opgesteld in een pedagogisch beleidsplan.

Mijn kind aanmelden bij Kinderopvang Floddertje.

Wilt u uw kind aanmelden bij onze kinderopvang in Voorhof in Delft? Dan kan dit via onze website! Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig naar ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust een keer langs. U kan ons vinden aan het Adama van Scheltemaplein 97 in de wijk Voorhof in Delft. Wij zijn tevens telefonisch te bereiken op 015 2567419.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje