Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Huiselijk kinderdagverblijf Delft

Huiselijk kinderdagverblijf Delft

Bent u op zoek naar een huiselijk kinderdagverblijf in Delft? Dan is Kinderdagverblijf Floddertje precies wat u zoekt! Wij zijn een bewust kleinschalige kinderopvang, waarbij de ontwikkeling van uw kind voorop staat. Met 3 vaste leidsters en de huiselijke sfeer die bij Kinderdagverblijf Floddertje heerst, zal uw kind zich al snel op zijn of haar gemak voelen!

Kinderdagverblijf Floddertje: een huiselijk kinderdagverblijf in Delft

Kinderdagverblijf Floddertje is een familiebedrijf, en wordt dan ook al meer dan 25 jaar met veel liefde gerund. Hierdoor heeft deze kinderopvang ook een fijne en huiselijke en kleinschalige sfeer gekregen, waardoor een kind zich al snel thuis gaat voelen. Daarnaast houdt Kinderdagverblijf Floddertje ook rekening met het ritme van thuis, zodat het kind zich volledig kan focussen op zijn of haar ontwikkeling. Wij gebruiken hiervoor de volgende vijf pedagogische middelen:

  • Het aanbieden van diverse activiteiten, met elke keer een ander thema;
  • Genoeg leerzaam speelgoed;
  • De mogelijkheid om zowel binnen- als buitenactiviteiten te organiseren;
  • Een vaste groep leidsters;
  • Een kleine groep in een huiselijke sfeer.

Binnen ons vaste programma is het dan ook mogelijk om enige aanpassingen aan te brengen, zodat deze aansluiten bij het eet- en slaapschema van uw kind. In onze huiselijke sfeer bieden wij dan ook diverse activiteiten tussen het eten en slapen door aan, ter voorbereiding op de basisschool. Voor de afwisseling werken wij bij Kinderdagverblijf Floddertje met diverse thema’s, waar de activiteiten op zullen worden aangepast.

Ja, ik wil meer weten over Kinderdagverblijf Floddertje!
Wilt u meer weten over ons kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf aan het Adama van Scheltemaplein in Delft? Dan kan u altijd contact met ons opnemen via 015 2567419. U kan uw kind tevens via de website aanmelden voor zowel standaard als flexibele opvang.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje