Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Kleinschalige kinderopvang Delft

Kleinschalige kinderopvang Delft

Denkt u aan een kleinschalige kinderopvang in Delft – dan denkt u aan Kinderdagverblijf Floddertje! Met onze huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht zal uw kind zich snel helemaal thuis voelen. Per dag zijn er dan ook maximaal 15 kindjes aanwezig met 3 leidsters, of 12 kindjes bij 2 leidsters. Met een jarenlange ervaring zorgen onze leidsters voor een prettige sfeer waar uw kind zichzelf op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Om deze ontwikkelingen bij te houden, werken wij ook met een schriftje, zodat u ook kan inzien wat uw kind overdag heeft gedaan.

Kinderdagverblijf Floddertje in Delft: voordelen kleinschalige kinderopvang

Kinderdagverblijf Floddertje is bewust kleinschalig. In combinatie met ons vaste team kunnen wij op deze manier alle kinderen leren kennen, en hiermee een persoonlijke aanpak creëren. Naast het vaste programma, wat is opgesteld voor het behouden van de regelmaat, is er dan ook voldoende ruimte om aanpassingen aan te brengen ter aansluiting van het eet- en slaapschema dat thuis wordt aangehouden.

Voordelen aan een kleinschalige kinderopvang:

  • Persoonlijke aandacht;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Sterkere vertrouwensband met de leidsters;
  • Kleine, verticale groepen.

Daarnaast maakt de kleinere groep bij ons KDV in Delft het ook mogelijk om bij goed weer lekker naar buiten te gaan. Met wandelwagens of met de bolderkar gaan we bijvoorbeeld naar een speeltuin of een kinderboerderij in de wijk Voorhof in Delft.

Meer weten over Kinderdagverblijf Floddertje?
Wilt u meer weten over onze kleinschalige opvang, hoe dit in zijn werk gaat en hoe u zich kan aanmelden? Bel dan gerust naar 015 2567419 of maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding bij onze opvang voor kinderen. Wij verwelkomen u graag aan het Adama van Scheltemaplein in Delft!

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje