Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Opvang kinderen Delft

Opvang kinderen Delft

Kinderdagverblijf Floddertje is een prettige en kleinschalige opvang voor kinderen in het zuiden van Delft. Zelf zijn wij gevestigd in de wijk Voorhof in Delft, maar uw kind is natuurlijk ook van harte welkom indien u ergens anders vandaan komt. Door onze huiselijke sfeer en ons gezellige en professionele team van leidsters, zal uw kind zich bij Kinderdagverblijf Floddertje snel op zijn of haar gemak voelen.

Opvang voor kinderen in Delft met professionele werkwijze

Bij ons kindercentrum hechten wij groot belang aan kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben wij een pedagogisch beleidsplan opgesteld. Daarin staan onze doelen en de uitgangspunten over de opvang voor kinderen bij Kinderdagverblijf Floddertje in Delft uiteengezet. Zo willen we elk kind een fijne tijd geven bij Kinderdagverblijf Floddertje en ondersteunen we elk kind op een positieve manier in zijn of haar ontwikkeling. Omdat regelmaat voor kinderen erg belangrijk is, werken wij volgens een vast programma. Daarin komen verschillende activiteiten aan bod, zoals:

  • Zingen;
  • Kringspelletjes;
  • Voorlezen;
  • Spelletjes;
  • Knutselen;
  • Buiten spelen.

Het leren van deze activiteiten draagt bij aan een goede voorbereiding en basis voor de basisschool, die na de opvang in het kinderdagverblijf volgt.

Ritme van thuis

Wij begrijpen dat het voor kinderen heel storend kan zijn wanneer het ritme van thuis niet wordt aangehouden. Daarom zorgen wij ervoor dat kinderen die één of meerdere keren overdag slapen, dat bij ons ook in alle rust kunnen. Ook bij baby’s wordt het ritme van thuis zo goed mogelijk aangehouden. Wilt u uw kindje inschrijven bij Kinderdagverblijf Floddertje, opvang voor kinderen in het zuiden van Delft? Dat kan via het aanmeldformulier op onze site. Natuurlijk kunt u ook eerst telefonisch uw vragen stellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015 256 74 19.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje