Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Kleinschalig kinderdagverblijf Delft

Zoekt u een kleinschalig kinderdagverblijf in Delft? Dan past Kinderdagverblijf Floddertje zeker bij u en uw kind! Door onze kleinschaligheid hebben wij alle aandacht voor het kind, en kunnen wij het programma aanpassen aan de wensen van u en uw kindje. Hierbij wordt vooral gedacht aan het ritme van thuis. Op deze manier kan uw kindje in zijn of haar eigen tempo spelenderwijs leren!

Kinderdagverblijf Floddertje; een kleinschalig kinderdagverblijf in Delft

U kan ons vinden in de wijk Voorhof in Delft. Om uw kind zoveel mogelijk te stimuleren in de ontwikkeling, werken wij met kleinschalige, verticale groepen van maximaal 15 kinderen bij de aanwezigheid van 3 leidsters. Hierbij worden kinderen van diverse leeftijden in één groep gezet, zodat zij ook van elkaar kunnen leren. Daarnaast werken wij met een vooraf opgesteld pedagogisch beleidsplan, waarin wij diverse opvoedingsdoelen hebben opgesteld. Deze doelen stimuleren en steunen uw kind, en maken de overgang naar de basisschool makkelijker.

Wij werken met een vast programma, wat per kind kan worden afgesteld op zijn of haar behoeften. Slaap- en eetschema’s bespreken wij dan ook graag op voorhand met u!

Doordat Kinderdagverblijf Floddertje een kleinschalig kinderdagverblijf is, kunnen wij uw kind de persoonlijke aandacht bieden die hij/zij verdient. Ons motto is dan ook: “Ieder kind een fijne, liefdevolle tijd bezorgen tijdens zijn of haar verblijf bij Floddertje”.

Contact opnemen met Kinderdagverblijf Floddertje

Onze kinderopvang is te vinden aan het Adama van Scheltemaplein 97 in Delft. Heeft u nog vragen of komt u graag een keer langs voor een rondleiding in ons kleinschalig kinderdagverblijf in Delft? Dan kan u ons altijd bellen voor een afspraak op het nummer 015 2567419.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?