Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Kinderopvang Schipluiden

Kinderopvang Schipluiden

Bent u op zoek naar een professionele kinderopvang of kinderdagverblijf in de omgeving van Schipluiden? Kom dan eens een kijkje nemen bij Kinderdagverblijf Floddertje in Delft. Dit ligt op een afstand van slechts een kwartiertje rijden! Kinderdagverblijf Floddertje is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kinderen zich snel thuis kunnen voelen door de huiselijke sfeer. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring en we kunnen u dan ook verzekeren van de juiste kwaliteit en veiligheid.

Professionele kinderopvang en kinderdagverblijf in omgeving Schipluiden

Bij Kinderdagverblijf Floddertje, kinderopvang in Delft, in de omgeving van Schipluiden, werken we vanuit ons hart. Wij stellen dan ook als doel dat ieder kind een fijne en liefdevolle tijd bij ons kinderdagverblijf kan ervaren. Dat betekent dat we ons inzetten voor groei en ontwikkeling van kinderen en voor de belangen van ouders. Wij proberen de kinderen dan ook te voorzien van een goede basis voor de overstap naar de basisschool. Hiervoor werken we aan de hand van vaste richtlijnen, ons pedagogisch beleidsplan. Daarin zijn vier opvoedingsdoelen opgenomen:

  • Het bieden van een gevoel van emotionele vrijheid;
  • Gelegenheid bieden tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties;
  • Gelegenheid bieden tot het ontwikkelen van sociale competenties;
  • Gelegenheid bieden om normen en waarden en de cultuur van een samenleving eigen te maken.

Landelijk Register Kinderopvang

Kinderdagverblijf Floddertje is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit geeft aan dat wij als professionele kinderopvang en kinderdagverblijf in Delft, nabij Schipluiden, voldoen aan de wettelijk gestelde kwaliteitseisen. Zo voldoen we aan de normen omtrent hygiëne en veiligheid en zijn we goedgekeurd door de gemeente Delft. Wilt u contact opnemen met ons kleinschalige kinderdagverblijf? Bel dan naar 015 256 74 19.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje