Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Kosten kinderopvang Delft

De kosten voor kinderopvang in Delft kunnen enorm verschillen. Bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang in de omgeving van Delft met een huiselijke sfeer voor aantrekkelijke tarieven? Dan bent u bij Kinderdagverblijf Floddertje aan het juiste adres! Hier wordt uw kind opgevangen in een verticale groep met kinderen uit diverse leeftijdscategorieën, waardoor uw kind ook om leert te gaan met oudere en jongere kinderen. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij Kinderdagverblijf Floddertje hoog in het vaandel. Onze betrokken en deskundige leidsters blijven dan ook graag in direct contact met u, zodat het programma en het tempo kan worden aangepast naar de behoeften van uw kind.

Wat zijn de kosten, ofwel tarieven, van kinderopvang bij Kinderdagverblijf Floddertje in Delft?
Ons kinderdagverblijf is te vinden in de wijk Voorhof in Delft, aan het Adama van Scheltemaplein. U kunt bij onze kinderopvang in Delft terecht voor zowel standaard als flexibele opvang, en dat alles voor zeer aantrekkelijke kosten. Een standaard opvang bij Kinderdagverblijf Floddertje betekent dat uw kind op vaste dagen bij ons aanwezig is. Naast de standaardopvang is het ook mogelijk om voor flexibele opvang te kiezen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in de volgende situaties:

  • Wanneer u uw kind alleen in de ochtend, of alleen in de middag naar de opvang wilt brengen;
  • Voor extra opvang buiten de standaard dagen om (toevoeging aan vast rooster).

Belangrijk: voor het ritme van uw kind is het van belang dat hij/zij minstens 1 vaste dag per week naar Floddertje Kinderdagverblijf komt. Bij Kinderdagverblijf Floddertje rekenen wij de volgende tarieven:

Standaard opvang: €59,- per dag;
Flexibele opvang: €32,50 per dagdeel.

Meer weten?

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden! Heeft u nog vragen over de kosten, ofwel tarieven, van onze kinderopvang in Delft? Dan mag u ons altijd bellen op het telefoonnummer 015 256 74 19.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?