Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Delft kinderopvang

Bent u woonachtig in Delft en bent u op zoek naar een kinderopvang? Dan bent u bij Kinderdagverblijf Floddertje aan het juiste adres. Wij zijn een professionele en bovendien zeer gezellige kinderopvang in Delft, aan het Adama van Scheltemaplein 97 in de wijk Voorhof. Omdat wij een zeer kleinschalig kinderdagverblijf zijn met een leuke, huiselijke sfeer, voelen kinderen zich vaak snel thuis bij ons. Bij Kinderdagverblijf Floddertje zijn wij gericht op de persoonlijke groei en ontwikkeling van kinderen, en we proberen dat spelenderwijs te stimuleren.

Woonachtig in Delft en op zoek naar een kinderopvang? Kies voor Kinderdagverblijf Floddertje!

Wanneer u woonachtig bent in Delft, dan is Kinderdagverblijf Floddertje de ideale kinderopvang voor uw kinderen. Wij bevinden ons zeer centraal in Delft en we zijn dus gemakkelijk te bereiken. Daarnaast bieden we professionaliteit, veiligheid en kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd in het vakgebied. Zo weten wij precies hoe wij kinderen het naar de zin kunnen maken! Bij Kinderdagverblijf Floddertje staan vier opvoedingspunten centraal:

  • We willen kinderen emotionele vrijheid bieden;
  • We willen kinderen de gelegenheid bieden zich op sociaal vlak te ontwikkelen;
  • We willen kinderen de gelegenheid bieden zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen;
  • We willen kinderen de normen en waarden uit onze samenleving bijbrengen.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen gezellig samen kunnen spelen, zowel binnen als buiten. Daarom hanteren wij een werkwijze met een verticale groep.

Aantrekkelijke tarieven voor dagopvang of flexibele opvang bij kinderopvang in Delft

Bij Kinderdagverblijf Floddertje in Delft hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor zowel dagopvang als flexibele opvang. Zo betaalt u voor dagopvang bij ons kinderdagverblijf in Delft een standaard tarief van €64,00 per dag en voor flexibele opvang €37,50 per dagdeel.

Oudercommissie

Wilt dat wij in onze kinderopvang in Delft op uw kind passen, flexibel of met dagopvang? Dan is het natuurlijk fijn dat u zelf kunt aangeven hoe u dat graag voor zich ziet. Wij houden altijd rekening met uw wensen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de oudercommissie. De belangen van ouders worden door de oudercommissie gewaarborgd. Heeft u vragen aan Kinderdagverblijf Floddertje? Of wilt u eens een persoonlijke rondleiding ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 256 74 19.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?