Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home » Kinderopvang Delft Zuid

Kinderopvang Delft Zuid

Kinderdagverblijf Floddertje is een goede en kleinschalige kinderopvang in Delft-Zuid. U kunt ons vinden aan het Adama van Scheltemaplein in de wijk Voorhof in Delft-Zuid. Vanwege de kleinschaligheid kan uw kind zich op zijn of haar eigen tempo spelenderwijs ontwikkelen.

Wat maakt onze kinderopvang in Delft-Zuid uniek?
Al meer dan 25 jaar werken wij met veel liefde aan ons pedagogisch beleidsplan, welke wij elk half jaar opnieuw bekijken en, waar nodig, bijstellen of uitbreiden. In dit beleidsplan kan u bijvoorbeeld onze visie terugvinden, waarbij een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige omgeving centraal staat. Om deze ontwikkeling te verwezenlijken, werken wij met vier opvoedingsdoelen:

  • Een vertrouwd en veilig gevoel bieden;
  • Persoonlijke competenties laten ontwikkelen;
  • Sociale competenties laten ontwikkelen;
  • Het leren van normen en waarden en het socialiseren met kinderen van diverse leeftijden.

Om deze opvoedingsdoelen te bewerkstelligen, werken wij bij Kinderdagverblijf Floddertje met verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van diverse leeftijdsgroepen in één groep zitten. Hierdoor kunnen kinderen leren hoe zij moeten communiceren, maar ook hoe ze elkaar kunnen helpen bij bepaalde taken.

Hoe kom ik in contact met Kinderdagverblijf Floddertje?

Heeft u interesse in een kleinschalige kinderopvang of peuteropvang in Delft-Zuid? Neem dan contact op met Kinderdagverblijf Floddertje! Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding, zodat u ons ook leert kennen. Mocht u nog vragen hebben, bel dan gerust naar 015 2567419.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje