Huiselijke sfeer

N

Verschillende activiteiten

Al meer dan 25 jaar

Home ┬╗ Peuteropvang Delft

Peuteropvang Delft

Bij Kinderdagverblijf Floddertje zijn kindjes van alle leeftijden van harte welkom; dus u kunt ons ook inschakelen voor peuteropvang in de omgeving van Delft. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen al snel leren omgaan met andere kinderen uit diverse leeftijdscategorie├źn. Daarbij proberen wij ieder kind te stimuleren alles uit de kast te halen. Natuurlijk doen wij dit op het eigen tempo van het kind. Wij streven er namelijk vooral naar dat uw kind een fijne en liefdevolle tijd beleeft bij Kinderdagverblijf Floddertje.

Huiselijke sfeer bij peuteropvang in Delft

Kinderdagverblijf Floddertje is een zeer kleinschalig kinderdagverblijf. Besluit u uw peuter te brengen naar onze opvang in Delft, dan zorgen wij ervoor dat hij of zij zich snel thuis voelt. Onze huiselijke sfeer draagt daar zeker aan bij. Wij hechten daarnaast groot belang aan:

  • De relatie tussen uw kindje en de leidster;
  • De interactie met andere kindjes in een groep;
  • Heerlijk buiten spelen;
  • Het uitvoeren van verschillende activiteiten;
  • Het doen van gezellige spelletjes, samen en individueel.

Gediplomeerd personeel

Bij Kinderdagverblijf Floddertje werken wij uitsluitend met gediplomeerd personeel. Al onze professionele en gezellige leidsters beschikken dan ook over een relevantie diploma in het vakgebied. Op die manier weet u zeker dat zij uw kindje op de juiste manier kunnen begeleiden. Wilt u onze opvang in Delft inschakelen voor uw peuter of kleuter? Maar twijfelt u nog? Bel dan naar het telefoonnummer 015 256 74 19, wij voorzien u graag van alle informatie over onze mogelijkheden.

Uw kind aanmelden

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Kinderdagverblijf Floddertje